Презентація акустичної версії альбому та виставка колажів “DARK & LIGHT”

Posted on

Експозиція триватиме два тижні, з 26.07.2020 до 09.08.2020 включно. Останнього дня (09.08.2020) відбудеться ексклюзивний концерт-презентація акустичної версії альбому “DARK & LIGHT“. По закінченню концерту відбудеться аукціон, під час якого ви зможете придбати один (або декілька) колажів, а також фізичну копію альбому і підтримати творчість гурту!

Вхід – вільний на концерт-презентацію та аукціон!

26 липня 2020 року, у книгарні “Книжковий лев” розпочалась виставка колажів “DARK & LIGHT”, створених молодим художником Артемом Бондарчуком спеціально для однойменного дебютного альбому ROCKOKO.

Експозиція знаходиться у підвалі книгарні і складається з 12 колажів розміром 75*75 см, які компактно помістилися по обидва боки приміщення. Ліворуч від входу у виставкову залу розміщені ілюстрації до світлої частини альбому, а праворуч – до темної. Під кожним колажем, поруч із назвою відповідної композиції альбому, розміщений QR-код із посиланням на Youtube-канал гурту, де можна не лише послухати композицію, але і дізнатися її історію.

“Придивіться уважно до кожного колажа та прислухайтесь до композицій. Цікаво, які вони викличуть у вас емоції та асоціації? Просимо поділитися своїми враження у соцмережах із хеш-тегами #rockoko та #darkandlight, щоб ми і надалі творили для вас, дорога RockokoFamily!”

При вході у книгарню вас зустріне адміністратор, у якого можна купити фізичну копію альбому та дізнатися пароль до wi-fi для перегляду виставки у повному обсязі. У цьому ж приміщенні знаходиться також і кав’ярня, тому споглядання колажів із філіжанкою запашної кави ще більше доповнить ефект від виставки.