Музичний реліз 2018 року!

Posted on

ROCKOKO презентує свій авторський трек “Mutual love”!
Він ввійде в перший авторський альбом гурту!
Слухайте та насолоджуйтеся справжньою музикою!
Завантажити ви можете тут:

iTunes

Google Play

Deezer

Amazon

Spotify

Tidal

ZvooQ

  11 квітня ROCKOKO офіційно презентує перший трек з нового авторського альбому. Назва композиції «Mutual Love».
ROCKOKO – музичне явище, інструментальний гурт, аналогу якого немає в Україні.
Однією з особливостей колективу є виконання музики без вокалу. ROCKOKO дає можливість кожному пізнати та навчитися відчувати справжню сутність музики.
Учасники гурту вирішили, що сингл “Mutual Love” слід опублікувати першим і саме навесні, тому що він буде вчасним і актуальним для кожного слухача. Зараз ROCKOKO перебуває в однойменному турі, лейтмотивом якого є ідея синглу: “Ми намагаємося донести музикою емоції вічного і, мабуть, найкращого, що є у кожному з нас”.
Як говорить автор треку Михайло Романишин: «Композиція “Mutual Love” або “Взаємна любов”. Саме “любов”, а не “кохання”. Ми хотіли максимально охопити і передати це всеосяжне почуття. Його проявами є те ж кохання; повага до батьків; патріотизм; любов і відповідальність до “справи всього життя”, своєї професії тощо».
Ексклюзивну презентацію синглу наживо, в рамках туру, матимуть змогу почути у більш ніж 17 містах України, а згодом і за її межами. ROCKOKO несе свою ідею у нові слухацькі аудиторії незалежно від віку, статі і соціального становища, тому що це повинен почути кожен.

 

Запис, зведення та мастеринг: https://www.facebook.com/olimusicstudio/
Обкладинка: yak.ye.design@gmail.com

#ROCKOKO #MutualLove # ML18TOUR